Menu

Scrapbooking – ett fint sätt att bevara minnen på!

0 Comments


Livet består av fina och viktiga minnen som bör bevaras. Man kan bevara och föreviga sina minnen på många olika sätt. Genom video och bilder kan man föreviga sina minnen på ett smidigt och enkelt sätt.

Många väljer att köpa sig fina ramar för att rama in och sätta upp sina vackra minnen på väggarna hemma. Andra väljer att skapa ett fint fotoalbum där bilderna förvaras och en del väljer att behålla sina minnen på sin dator eller mobil.

Ett väldigt fint sätt att bevara sina minnen på är scrapbooking. Genom att använda en scrapbook kommer minnena att förevigas på ett väldigt personligt sätt. Detta eftersom man med en scrapbook, förutom bilder, även kan sätta in och klistra fast andra saker som påminner om den speciella kvällen eller dagen man vill bevara.

Man kan klistra in sin biobiljett, en blomma, hårsnodd och mycket mer än så! Dessutom kan man även skriva dit texter och meningar av betydelse för de olika stunderna man vill minnas och föreviga. Scrapbooking är en rolig och väldigt fin hobby!

Scrapbook som present

Eftersom en scrapbook är ett väldigt personligt sätt att bevara minnen på, är det också en väldigt fin present att ge bort till någon man bryr sig om.

Då den kan anpassas för att passa för alla olika personer och minnen, går det nästan inte att hitta en mer personlig present.

En scrapbook kan vara den ultimata presenten att ge bort till sina föräldrar, mor- eller farföräldrar, syskon, barn, barnbarn, partners eller vänner.

Det är en present som alltid uppskattas då den innehåller minnen och personliga saker som man delat ihop. För att göra den ännu mer speciell och fin kan man använda sig av fina klistermärken, citat, glitter och mycket annat! Det gäller att låta fantasin flöda och man har plötsligt skapat den perfekta presenten som kommer att föreviga minnen, känslor, äventyr och dyrbara stunder!